Friday, January 8, 2010

Kuidas ahvist sai inimene ja minust saab miljonär


Kas teadsite, et kõik eestlased Phuketil on otsustanud saada miljonäriks, sh ka mina? Mitte ainult, me oleme juba teel sinna, sest oleme leidnud kullaaugu, mis meid peatselt teeb miljonäriks!

Kuigi Phuketi rikkuse 4 põhiallikat on olnud läbi aegade turism, kalandus, kautshuki tootmine ning söekaevandus, siis meie ei ole kahjuks ühegagi neist liitunud, vaid meie oleme oma edu rajanud teadmiste kasvatamisele, enese treenimisele ja selle suurepärase knowhow vahendamisele.

Tundub huvitav ning arusaamatu, eks? Sest kuidas on võimalik õppida ja samas ka kohe giljardeid teenima hakata? Näiteks arstid ju õpivad 10 aastat, hakkavad praktiseerima ja alles siis, kui nad on pool oma elust endale nime teinud, hakkavad enam-vähem teenima. Vot, aga siin ongi konks – meie ei astunud mainekasse ülikooli, ei hakanud tootma sõjatehnikat, tegelema ravimimüügiga ega asutanud teadmiste templit, vaid liitusime ülemaailmse internetipõhise koolitussüteemiga, mis tagab meile parimad teadmised ning annab ühtlasi ka võimaluse palju-palju raha teenida. Ja kohe!:-) (Tean, et Su peas tekkis nüüd veel suurem küsimärk:D)

Ühesõnaga projekt, mis meid kõiki on lummanud, kannab pealkirja iLearningGlobal.tv (ILG). ILG pakub 24 tundi päevas ja 7 päeva nädalas ligipääsu maailma tippkoolitajate personaalse arengu ja edukuse treeningutele lapsekasvatusest maksunõustamiseni. Koolitused on HD-kvaliteediga videod, full screen, no-buffering. Gurud, kes koolitavad, on maailma tipptegijad: Bryan Tracy, Bill Bartmann, Jim Cathcart, Stephen Covey, Tony Alessandra, Patricia Fripp jt 200 oma ala tippu. Videotreeningute contendid on tehtud lihtsaks ja sisutihedaks: 7-12 min kestvad videod (tavapäraselt kaetakse sama teema päevase koolituse või ühe 300-leheküljelise raamatuga. Siin on aga sisutäide välja roogitud ja mindud otse pointini). Lisaks videodele on toetamas suur hulk audio- ja e-raamatuid, pluss hulk pikemaid ja põhjalikumaid treeninguid, mille läbimisel saad ka diploma. Ja kõik see knowhow on 179 USD -ga käes ehk et sisuliselt tasuta. Huvitav, mis?

ILG üks eestvedajaid ja asutajaliikmeid on USA legendaarne müügiguru Bryan Tracy, kes on ühtlasi ka Brian Tracy International juht ja omanik. Tracy on avaldanud hunnikute viisi juhtimisalaseid bestsellereid ning üle 300 audio-visuaalse treeningprogrammi. Eesti keeles on Tracylt ilmunud näiteks “Omal jõul miljonäriks”, “Pistke nahka see konn”, “Suur tarkuseraamat”. Ka on Tracy käinud Eestis viitsadat hoolega valitut pääd koolitamas.

Kokkuvõttes, kui teil on sellise suurepärase projekti eesotsas nii vinged tegijad, sh Tracy ise, kellel on eesmärk, et ILG-süsteemi abil on 2009 a lõpuks ILG-l üks miljon kasutajat (hetkel 40 000, sh mina:D) ning 10 a pärast läbi selle toreda projekti 1 miljon miljonäri, siis pole kahtlustki, et ILG-d kannab edu ja populaarsus ning ka mina olen ühel heal päeval üks nendest miljonäridest. Ja väga tark ja haritud päälekauba:-)

p.s Kui Sindki huvitab, mis mind harib ja minust teeb miljonäri ja Sul endalgi soov on to learn and earn (õppida ja teenida), ole hea ja anna teada minu e-posti aadressil: kristel.paimla@gmail.com. Pluss võta hetk vaadata: www.ilearningglobal.biz/estonia. Kliki lingile ja seal hakkab jooksma video, siis kliki presentation ja pärast seda juba leiad ise oma tee edasi. Sellelt lehelt saad Sa ka otse liituda.

2 comments:

Katri said...

Tervit, ma ei tea kas see on ntx paslik koht kus teada anda et Su meilikast saadab aasta lõpust alates teateid et meilboksi maht on täis.... Muidugi pole sellises kohas kodumaalt saabuvad "asjalikud" teated teabmis hädavajalikud....

Kristel Paimla said...

Saudikaa! Ma tegingi sellepärast endale uue mailiaadressi: kristel.paimla@gmail.com, sest nii mail.ee kui email.ee lihtsalt ei tööta (minu postkast näitab, et ruumi on ja uusi kirju peale ei tule)