Friday, February 8, 2008

Vastlapäev Phuketis

Kui Tallinnas üritati vahukoorekuklite ja hernesupiga pingutatult vastlapäeva meeleolu luua, sest lund ju ei olnud ning sellest tulenevalt ka pikka liugu, siis meie siin seevastu saime tõelise fiilingu osaliseks. Uskuge või mitte, aga tuleb välja, et ka siin maal saab väga edukalt suusatada ning lauda sõita!

Nimelt on ühe väga vinge golfikeskuse lähedale, mis asub kuskil enne Patongi, tekitatud koht, kus saab harrastada nii suuskade, laua kui jumal teab mis aluste kaasabil vee peal liikumist.

Süsteem on lihtne. Ei mingit kaatrit, mis veab mere peal inimesi järgi, vaid mägede vahele on kaevatud staadionikujuline veerada. Ja vedajaks on elektrisüsteemil põhinev agregaat. Nii nagu suusakeskustes. Vette on lisatud ka erinevad takistused, et saaks kõikvõimalikke trikke teha. Ja millised isased on sinna kokku tulnud!?! Üks ilusama figuuri ja muskulatuuriga kui teine. Ja veel milliste oskustega! Mind võttis vaatemäng igatahes pahviks.

Vastlapäev jätkus Phuketi kõige suuremas bordellis elik öises Patongis. Algatuseks käisime tai poksi vaatamas - Mirkkole ja Olavile kaasa elamas. Mirkkol oli vist juba kuues matš ja Olavil esimene. Ütleme nii, et kuna koht oli iseenesest väike ja poisse oli sel korral ergutama tulnud sini-must-valge lipuga ca 20 eestlast, tekitasime saalis parajalt lärmi ja saime kogu tähelepanu enestele - nagu meie oleks õhtu staarid olnud.

Igatahes, kui matš hakkas, tutvustati publikule Mirkkot kui meest "from Estonia-Australia". Et siis selline uus riik! Kuna Mirkkole oli vastaseks keegi sama sitke vend (taikas) sattunud, olid kõik 5 raundi publiku jaoks väga pinevad, sest kumbki mees alla ei vandunud. Kui aeg sai läbi, kuulutas kohtunik võitjaks millegipärast Mirkko vastase. Väidetavalt sai Mirkko kokku vähem punkte. Punkti arvestuse pingerida pidi olema selline, et kõige rohkem saab punkte küünarnukiga löögi eest, siis põlve, siis jala ning kõikse vähem käe löökide eest.

Meie oleme aga senini veendunud, et kohtunik ei olnud Mirkko suhtes objektiivne. Kuna mängus oli palju pappi (vedasime ju Mirkko peale kihla) ja Mirkko oli niigi kõik eelnevad matšid võitnud, oli väga hea põhjus tekkinud, miks Mirkko pidi sel korral kaotajaks jääma.

Olavi matš piirdus aga kahe esimese minutiga. Vastaseks oli ta saanud ühe pekise kõhuga taika, kelle Mirkko oli varasematel aegadel juba nokki löönud. Ja veel nii, et vennale tehti hiljem 6 õmblust. Seega Olavi, keda tutvustati kui meest "from Sweden", oli oma edus kindel ning alustas raundi väga jõuliselt.

Kõik märgid viitasid, et Olavi võidab. Jalg käis tal ka igatahes teise korruse rõduni ning tehnika oli ka kordades parem kui sellel taikal. Kuid siis äkki! Juhtus midagi enneolematut - Olavil käis põlv tagurpidi ja ta kukkus pikali. Olin veendunud, et nüüd on kõik. Kuid ei - Olavi tõusis püsti, nägu valust tagurpidi ja asus uuesti rünnakule. Kuid jalale ta kahjuks enam toetuda ei saanudki, mistõttu Olavi kukkus uuesti pikali. Ja nii see rasvamagu võitjaks kuulutatigi... Bad luck! Nüüd on Olavil jälle mitu kuud hooleta, st et ta ei pea enam sööma riisi, erinevalt Mirkkost, kes peatselt pidi sõitma võistlema ka Bangkoki.

Kuna meie seltskonnas oli palju inimesi, kes polnud kordagi ping-pong showd näinud, transvestiitide baari jm ekstraordinaarseid tegusid teinud, siis meie Vastlapäev lõppes Pangla Roudil kõikvõimalike pahede keskel. Kuid nendest seiklustest pajatan juba teine kord!

No comments: